PROMOTION

-30%

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur congue libero magna, eget lobortis urna facilisis et. Suspendisse et laoreet nibh. Etiam in lacinia ex. Nam facilisis laoreet metus pharetra imperdiet.

Älyvesi-webinaari


Viime marraskuussa pidimme ensimmäisen suomalaisen vesialan ammattilaisille tarkoitetun Xylem Smart Water -seminaarin Helsingissä. Suuren suosion saanut seminaari jatkaa nyt kierrostaan toukokuussa webinaarina. Mikäli et päässyt viimeksi paikalle tai kiinnostava aihe jäi pohdituttamaan, kannattaa ilmoittautua heti mukaan!

Elämme maailmassa, jossa meitä ympäröi valtava määrä älykästä teknologiaa, ja jonka voimme hyödyntää myös vesiverkostojemme hyväksi. Neljään osaan jaettu Xylem Smart Water -webinaari avaa uusia näkökulmia suomalaisen vesiverkoston haasteisiin ja mahdollisuuksiin. Webinaarissa eri asiantuntijat kertovat millaisten vesihaasteiden edessä yhteiskuntamme on, miltä suomalainen vesiverkosto näyttää ja miten voimme hyödyntää nykyistä teknologiaamme ja dataa verkoston hyväksi – ja ennen kaikkea millä työkaluilla sen teemme. 

Webinaari on tarkoitettu infra-suunnittelijoille, kunnallisella vesihuoltoalalla tai alan yhdistyksissä toimiville henkilöille – sekä tietysti kaikille muille vesialasta kiinnostuneille.

Smart Water -webinaari

Sessio 1 – Ti 5.5.2020, klo 10-11:15 >> LUE LISÄÄ JA REKISTERÖIDY TÄSTÄ
Sessio 2 – Ti 12.5.2020, klo 10-11:15 >> LUE LISÄÄ JA REKISTERÖIDY TÄSTÄ
Sessio 3 – Ti 19.5.2020, klo 10-11:15 >> LUE LISÄÄ JA REKISTERÖIDY TÄSTÄ
Sessio 4 – Ti 26.5.2020, klo 10-11:15 >> LUE LISÄÄ JA REKISTERÖIDY TÄSTÄ

Rekisteröityminen vahvistetaan sähköpostiviestillä, jossa on linkki kyseiseen seminaariosioon. Jokainen webinaarin sessio tallennetaan ja linkki videoon lähetetään webinaarin jälkeen jokaiselle rekisteröityneelle henkilölle.

Ilmoittaudu mukaan webinaariin!Tietosuojakäytännössämme kerromme mitä tietoja keräämme asiakkaistamme sekä miten käytämme ja tallennamme näitä tietoja.

Three Columns 1 Title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit curabitur sit amet tortor a tellus.


Lorem ipsum

Three Columns 2 Title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit curabitur sit amet tortor a tellus.


TEsti

Three Columns 3 Title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit curabitur sit amet tortor a tellus.


Lorem ipsum

Erikoisvieraana Santeri Langdon – Stockholm Junior Water Prize 2018 -finalisti

  • Suomen osakilpailun voittaja
  • Kansainvälinen ylioppilastutkinto
  • Kilpailutyön aiheena sadevesien biologinen suodatus
  • 21-vuotias
Santeri Langdon osallistui 2018 Stockholm Junior Water Prize -kilpailuun lukion kemianopettajansa ehdotuksesta. Kilpailutyössään hän analysoi bio-filtraatiojärjestelmän toimivuutta hulevesien puhdistuksessa ja voitti sillä Suomen osakilpailun. SJWP:n kilpailutyö auttoi Santeria ymmärtämään vesitalouden merkityksen muuttuvassa ympäristössämme. Tänä syksynä Santeri aloittaa opinnot Glasgow’n yliopistossa konetekniikan ja aerodynamiikan parissa.

Ossi Savolainen
maakuntajohtaja, Uudenmaan liitto

Ossi Savolainen on toiminut Uudenmaan liiton maakuntajohtajana vuodesta 2008. Uudenmaan liitto on tulevaisuuden tekijä 1,7 miljoonan asukkaan metropolimaakunnassa, strateginen suunnittelija, aluekehitystoimien yhteensovittaja ja maakuntakaavoittaja. Aiemmin Savolainen on toiminut Hyvinkään kaupunginjohtajana sekä Vantaan kaupungin apulaiskaupunginjohtajana. Hän on myös Itämeren yhteistyöfoorumin (BSSSC) hallituksen jäsen sekä Euroopan alueiden yhteistyöjärjestön (CPMR) jäsen. Savolainen on valmistunut terveydenhuollon maisteriksi Helsingin yliopistosta vuonna 1992.

Kuva: Uudenmaan liitto / Anni Levonen


Lorem ipsum

Tuija Laakso
tohtorikoulutettava, Aalto Yliopisto

Tuija Laakso on tohtorikoulutettavana Aalto-yliopistossa, jossa hän työstää parhaillaan väitöstutkimusta verkosto-omaisuuden hallinnasta. Tutkimuksessaan hän on selvittänyt keinoja verkostosaneerausten riskiperusteiseen kohdentamiseen. Tutkimuksen keskiössä on erilaisten lähtötietojen kerääminen ja niiden hyödyntäminen verkoston kunnon mallintamisessa ja häiriöiden seurausten arvioinnissa.


Lorem ipsum

Tiistai 5.5.2020
klo 10:00–11:15

Minkälaisia vesihaasteita meillä on tämän päivän maailmassa? Miten nuoret näkevät maapallomme tulevaisuuden?


SANTERI LANGDON

ALEXIS DE KERCHOVE


>> REKISTERÖIDY <<

Tiistai 12.5.2020
klo 10:00 – 11:15

Mikä on vesi-infrastruktuurimme tila ja tulevaisuuden ennuste? Millaista on moderni huolto ja ylläpito, ja mitä etuja sillä saavutetaan?


TUIJA LAAKSO

JARMO PIIPPO

ANTTI JOKIRANTA


>> REKISTERÖIDY <<

Tiistai 19.5.2020
klo 10:00 – 11:15

Miten kerätä dataa vesiverkostosta ja hyödyntää dataa järjestelmän hallinnassa ja ylläpidossa?


DENNIS GUBIN


>> REKISTERÖIDY <<

Tiistai 26.5.2020
klo 10:00 – 11:15

Älykkäät työkalut vesiverkoston kuntokartoitukseen ja paikallistamiseen. Suomalaisia case-esimerkkejä verkoston tutkimusmenetelmistä ja tutkimustuloksista.


JUKKA HUUSKO

RISTO RAMBERG

TOMMI RANTALA


>> REKISTERÖIDY <<

Decision intelligence and Smart water management

Today's society is confronting many global trends such as population growth, climate change, distant water resources, and urbanization, that create new daily challenges to the water managers. Unfortunately, the water sector has been slow to innovate because of inherent risk aversion, regulations and the number of stakeholders involved. Today the model is changing fast and digital solutions that have already revolutionized other sectors and our society, are becoming the keystone to drive that change.

Alexis De Kerchove, Vertical Marketing Manager - Water Utilities
Xylem, Europe

Suomen verkostojen saneeraustarve - mitä tiedämme nyt ja miten parantaa arviota tulevaisuudessa?

Vesihuoltoverkostojen saneeraustarpeesta puhutaan paljon, mutta koko valtakunnan tasolla siitä tiedetään varsin vähän. VNTEAS-hankkeessa arvioitiin verkostojen saneeraustarvetta ja sen kehittymistä tulevaisuudessa sekä esitettiin, millaisia tietoja tulisi kerätä, jotta tulevaisuudessa saneeraustarvetta voitaisiin arvioida luotettavasti.

Tuija Laakso
projektipäällikkö, Ramboll Oy
tohtorikoulutettava,
Aalto Yliopisto

Huoltoa modernilla tvistillä

Jarmo Piippo on menestyksekkäästi luotsannut nopeasti kasvavaa Flowplussaa, joka on erikoistunut virtaustekniikan kunnossa- ja ylläpitoon kunnallisissa vesi- ja jätevesilaitoksissa, teollisuuslaitoksissa ja kaivoksissa. Perinteisten huoltotoimien rinnalle Flowplus on tuonut myös dataan perustuvaa seurantapalvelua ja laitteistojen optimointia. Pumppausjärjestelmästä saatava data auttaa huollon ennakoinnissa ja suunnittelussa, mutta hyödynnämmekö kaikkea saatavilla olevaa tietoa siinä määrin kuin voimme?

Jarmo Piippo, toimitusjohtaja
Flowplus

Decision Support Systems in Water & Wastewater infrastructure management

A new Xylem platform of disruptive technologies helps water utilities substantially reduce the capital and operating costs of operating a water network. We use most efficient inspection tools, data gathering, artificial intelligence and machine learning tools to help utilities monitor, optimize and control the condition and performance of their networks. This approach provides intelligent decision making, contributing to large economic benefits, substantially reducing non-revenue water and operating costs through predictive analytics and design optimization.

Dennis Gubin, Business Development Manager - Advanced Infrastructure Analytics
Xylem, Northern and Eastern Europe

Pure-tekniikoiden avulla verkoston kunto ei ole enää mysteeri

Pure-tekniikoiden avulla voidaan kartoittaa ja paikallistaa paineellisten putkilinjojen vuodot ja ilmataskut sekä koko linjan sijainti. Tätä teknologiaa on jo käytetty ympäri maailmaa, sillä sen avulla voidaan verkostosta huolehtia kustannustehokkaasti kartoituksesta korjaustoimiin asti.

Jukka Huusko, putkiverkostojen asiantuntija
Johan Lundberg Oy, NRG Finland

Kysymykset ja paikkojen peruutukset

Mikäli sinulla on kysyttävää seminaarista, tai joudut peruuttamaan osallistumisesi, lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected] tai ole yhteydessä omaan Xylem-yhteyshenkilöösi.Lorem ipsum
Flygt Godwin Wedeco Lowara Leopold Sanitaire A-C Fire Pump Bell & Gossett Flojet Flowtronex Goulds Water Technology Jabsco Rule